Anconai szerelmesek (Esti nagyszínpad - Bérletszünet) 2017-08-31 19:00
Következő előadásaink:
<h2></h2><h2>Évadzáró társulati ülés 2017</h2><h2>Évadzáró társulati ülés 2017. június</h2>
Balázs Péter- Gondolatok az idei évad után

Balázs Péter- Gondolatok az idei évad után

Hogy mi fogalmazódott meg bennem az idei évad után?

"Büszke lehetek arra, amit elértünk, de soha sem lehetek elégedett azzal, amit elértünk."

Balázs Péter, a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója osztja meg gondolatait Önökkel  . 

Közkívánatra! Bérletszünetben

Közkívánatra! Bérletszünetben

Anconai szerelmesek

Zenés komédia 2 részben
Ötlet: Valló Péter
a magyar dalszövegeket írta: Fábri Péter

2017. augusztus 31. csütörtök 19.00 óra

Az új évad bérletes bemutatói

Az új évad bérletes bemutatói

Évadváró - Balázs Péter köszöntője

Tisztelt színházbarát közönség! Kedves barátaim!

Mindenfajta színháznak van létjogosultsága, csak az unalmas színháznak nincs – ezt Molnár Ferenc mondta, és én is így gondolom. Ha egy színház estéről estére megtelik érdeklődőkkel, akkor nagyon oda kell figyelni a közönség igényeire. Tíz év alatt megismertük Önöket, összehangolódtunk, tudjuk, hogy milyen darabokat szeretnek, és remélem Önök is bíznak az ízlésemben.

Évadzáró a Szigligetiben 2017

Évadzáró a Szigligetiben 2017

Balázs Péter direktor úr köszöntötte a résztvevőket a Szolnoki Szigligeti Színház évadzáróján, hétfőn este. "Hálával tartozunk a teátrumot látogató közönségnek, valamint támogatóinknak, elsősorban a szolnoki önkormányzatnak." -.így kezdte évadzáró beszédét Balázs Péter, majd elmondta, sikeres tartja  az elmúlt színházi évadot,  hiszen a több mint száztízezer néző és a 300 előadás önmagáért beszél.

Íme: a nyertes osztály

Íme: a nyertes osztály

A  „Hozd el az osztályfőnököt is! „  elnevezésű  játékunk nyertese: a SZMSZC Pálfy-Vízügyi Szakgimnázium 10. B osztálya.

Szívből gratulálunk!

Szent Johanna előadás hétfő délután

Szent Johanna előadás hétfő délután

Kedves Színházbarátok!

Szeretnének részesei lenni egy csodálatos előadás Tv felvételének? Akkor várjuk Önöket 2017. június 12-én, hétfőn  15.00 órától a Szolnoki Szigligeti Színházba, ahol az MTVA rögzíti színházunk Szent Johanna című előadását.

A jegyek ára kedvezményesen: 1.200,-1050,-1.000,-Ft.

 

Naftalin - az évadban utoljára

Naftalin - az évadban utoljára

Kedves Nézőink!

A Naftalin c. bohózat az öt bérletes előadás mellett már csak egyszer, június 10-én 15.00 órakor látható bérletszünetben, a Szigligetiben. Az előadásra korlátozott számban vásárolható jegy a szervező-és jegyirodában.

Szent Johanna - TV felvétel

Szent Johanna - TV felvétel

2017. június 12-én, 15.00 órától az MTVA rögzíti színházunk Szent Johanna című előadását. A TV felvételre jegyek kedvezményesen (1.200,-1.050,-1.000 Ft-os áron) vásárolhatók.

GIMNAZISTÁK, FELSŐSÖK, FIGYELEM!      JÁTÉK

Azok az osztályok, akik legalább 10 jegyet vásárolnak a Szigligeti Színház Szent Johanna tv felvételére, sorsoláson vesznek részt. A szerencsés csapat a következő évadban meghívást kap egy általuk kiválasztott előadás, bemutató előtti főpróbájára és bepillantást nyerhet a színházi kulisszák mögé is.

 

Naftalin bérletszünetben

Naftalin bérletszünetben

Szereti a kellemesen szórakoztató, vidám időtöltést? Akkor jöjjön hozzánk és nézze meg Heltai Jenő Naftalin című pikáns és frenetikus bohózatát bérletszünetben,  2017. június 10-én, délután három órakor.   Jegyek színházunk Szervező-és Jegyirodájában vásárolhatók (Szolnok, Kossuth utca 17-23.)  Az előadás fotói megtekinthetők a képgalériában.

 

Tóth Ilonka - a Nemzeti Színház vendégjátéka

Tóth Ilonka - a Nemzeti Színház vendégjátéka

Június 3-án 19.00 órakor, a Nemzeti Színház vendégjátéka látható szinházunk nagyszínpadán.  A Tóth Ilonka című előadásban többek között fellép: Bánsági Ildikó, Bodrogi Gyula, Csurka László, Dózsa László, Mécs Károly, Rubold Ödön, Voith Ági. Az előadás zenéjét Szabados György, Pável Karmanov, Bereményi Géza, Cseh Tamás írta. Rendező: Vidnyánszky Attila.

 

További híreink...

HÍRLEVÉL

   

MŰSORNAPTÁR

PARTNEREINK

 

OTP Bank

KÉPGALÉRIÁK