Vidám kisértet (Esti nagyszínpad - Pécsi-bérlet) Ma 19:00
Következő előadásaink:
<h2>Furcsa pár</h2>Neil Simon<br />
Furcsa pár<br />
vigjáték<br />
Fordította: Örkény István<br />
Továbbra is műsoron<br />
Szín-Mű-Hely<br />
Rendező: Kiss József<h2>Anconai szerelmesek</h2>Vajda Katalin:<br />
Anconai szerelmesek<br />
Zenés komédia 2 részben<br />
Ötlet: Valló Péter     Dalszöveg: Fábri Péter<br />
Bemutató: 2016. szeptember 23.<br />
Rendező: Molnár László<h2>Noël Coward: Vidám kísértet</h2>vígjáték 2 felvonásban<br />
Fordította: Zöldi Gergely<br />
Bemutató: 2016.október 7.<br />
Rendező: Kiss József
Csudavilág a Szín-Mű-Hely színpadán

Csudavilág a Szín-Mű-Hely színpadán

Sok szülő, nagyszülő érdeklődött a Szervező-és Jegyirodában, hogy mikor lesz még Csudavilág babaszínházi előadásunk! Nos, november 5-én, szombaton 9:30-kor újabb előadással örvendeztetjük meg a kicsiket és szüleiket. Az előadásról készült fotók megtekinthetők a Képgaléria menüpontban. A fotókat Sámson Réka készítette.

Mikve bemutató

Mikve bemutató

Hadar Galron Mikve című színműve nyolc nő mélyen őrzött titkokkal, félelmekkel és vágyakkal terhelt sorsát tárja elénk egyfelől drámai nyíltsággal, bátorsággal, másfelől szívbéli empátiával és humorral. Az előadás Sára Júlia rendezésében kerűl bemutatásra, 2016. november 26-án, a Szín-Mű-Hely színpadán. (Fotó: Sára Júlia)

Babarczy - Szent Johanna a Szigligetiben

Babarczy - Szent Johanna a Szigligetiben

Kiss József beszélgetése Babarczy Lászlóval a  talányról, a titokról, amely körülveszi Szent Johannát és természetesen az előadásról, melyet november 25-én mutat be a Szolnoki Szigligeti Színház.

Felelni kell! 2.0

Felelni kell! 2.0

A Szolnoki Szigligeti Színház az Önök figyelmébe ajánlja Molnár László színművész verses-zenés irodalmi összeállítását, mellyel az 1956-os forradalmi események emléke előtt tiszteleg.

Az előadás bemutatója 2016. október 15-én, 19.30 órakor lesz a Szín-Mű-Hely-ben.

 

Süsü, a sárkány - olvasópróba

Süsü, a sárkány - olvasópróba

Az olvasópróbával megkezdődtek a Süsü, a sárkány mesejáték próbái a Szigligeti Színházban. Az előadás bemutatója 2017. január 26-án lesz a Nagyszínpadon. A legifjabb generáció újabb ajándékot kap a Szigligeti társulatától, hiszen a szolnoki színpadon láthatják egyik legjobb barátjukat, a szeretetteli, egy -, de annál nagyobb fejű sárkányt, aki a pillangókat mindennél jobban szereti.

Az angyalok nem sírnak

Az angyalok nem sírnak

A Szolnoki Szigligeti Színház október 23-án 18.00 órától, díszelőadással tiszteleg az 1956-os forradalom emlékének. 

A forradalom 60. évfordulóján Kiss József: Az angyalok nem sírnak című műve kerül színpadra, a szerző rendezésében, és a Turay Ida Színház művészeinek  előadásában. (Fotó: az előadás egyik jelenete)

Ünnepi táncjáték

Ünnepi táncjáték

’56   Egy nép kiáltott… címmel ünnepi táncjátékot láthatnak az érdeklődők a Szolnoki Szigligeti Színházban, A Duna Művészeti Társaság szervezésében.

Az előadás időpontja: 2016. október 17. 19.00 óra A programot az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára létrehozott Emlékbizottság támogatja. (Teltházas előadás)

 Wittner Mária a Szolnoki Szigligeti Színház vendége volt

Wittner Mária a Szolnoki Szigligeti Színház vendége volt

Ma délután, Balázs Péter igazgató úr  Wittner Mária  asszonyt  látta vendégül színházunkban. Mária asszony , aki az 1956-os forradalom idején szabadságharcosként vett részt az eseményekben, egy saját maga által hímzett 56-os emlék-zászlót ajándékozott  Balázs Péternek.

 

Most őrült spiritiszta - Gombos Judit

Most őrült spiritiszta - Gombos Judit

Gombos Judit, a Szigligeti Színház örökös tagja alakítja Madam Arcatit a társulat idei második bemutatóján, a Vidám kísértetben. Az immár 31 éve Szolnokon játszó karakterszínésszel az új darab mellett az évadról és a rá osztott szerepekről is beszélgettünk a premier előtt.

További híreink...

HÍRLEVÉL

   

MŰSORNAPTÁR

PARTNEREINK

 

OTP Bank

KÉPGALÉRIÁK